Udbydes ikke i 2021.

Kurset udbydes ikke i 2020.

 

- Sådan får du din forskning i medierne

Halvdags-workshoppen giver dig forståelse for, hvordan du optimerer dine muligheder for, at medierne laver journalistik om din forskning.
På workshoppen bliver du via oplæg, øvelser og diskussioner skarp på, hvordan du "sælger" din forskning til medierne ved at præsentere den både forståeligt, fængende og dækkende.
Du lærer, hvordan du kontakter medierne, og hvordan du håndterer dem, når de kontakter dig som ekspert og forsker. Samtidig får du indblik i, hvordan medierne fungerer og prioriterer.

Forud for workshoppen skal du skrive maksimalt en halv A4-side om ét af dine forskningsresultater. Det er afsættet for en lille, individuel interview-øvelse med dig og dine kolleger.

Kurset henvender sig til forskere på alle niveauer inden for sundhedsområdet tilknyttet Region Midtjylland og Aarhus Universitet, Health.

Kurset afholdes af Morten Brøcker, indehaver af Brøcker Kommunikation (www.broecker-kommunikation.dk), var frem til 2013 souschef og redaktionschef på TV 2 Østjylland - og har i den egenskab modtaget tusindevis af pressemeddelelser - herunder adskillige fra universiteter og forskere. Siden 2013 indehaver af Brøcker Kommunikation, der tilbyder strategisk PR, kommunikation og medietræning til politikere, forskere og ledere.
Underviser kan træffes på morten.broecker@gmail.com